Algemeen

Acrylnagels worden gemaakt door een poeder en vloeistof. Dit wordt samen tot een bolletje gevormd, en de nagel wordt door verschillende laagjes acryl tot een mooie nagel gevormd. De nagels kunnen worden verlengd, verstevigd, of mooi worden versierd.

In mijn salon werk ik met de producten van DNA.
Dit product is in verschillende kleuren en tevens glitter acryl.

Acrylnagels kunnen in principe altijd aangebracht worden. Mijn beleid is echter dat kunstnagels alleen worden aangebracht bij personen van 16 jaar en ouder.

Nabehandeling

Na 3 of 4 weken afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten de nagels worden nabehandeld.
Bij een nabehandeling wordt een groot gedeelte van de acryl weer weg gevijld, zodat het nieuwe product weer perfect in balans kan worden gebracht.

Professional

Het aanbrengen van acrylnagels is een specialisme. Laat dit bij voorkeur doen door een gediplomeerd nagelstyliste. 
Deze weet immers alles van de materialen die gebruikt worden, en ook van infecties en dergelijke. Een erkend nagelstyliste heeft hiervoor een degelijke opleiding gevolgd, en dus ook altijd een Master Certificate (diploma) aan de muur hangen.
Hierdoor kunt u direct de hobbyist van de professional onderscheiden. Een hobbyist weet vaak weinig of niets van de materialen die ze gebruikt. Of van hygiëne en dergelijke. En natuurlijk is het kennisniveau vaak niet te vergelijken met die van de professional.